Home Aparatura Medicala Cem-Tech Utilizare Contraindicatii Cem-TermoDiagnostic Imprinturi Spectrale Consiliere si Consultanta Medicala Contact

Imprinturi Spectrale

Medii pe care se realizeaza imprinturi spectrale

O mare parte din aparatele de biorezonanta ofera posibilitatea de a realiza imprinturi spectrale pe diverse medii : apa , alcool, ulei, glucoza, etc.

Aceste imprinturi structureaza la nivel molecular si/sau submolecular elementele constitutive din mediul utilizat astfel incat suporturile de imprint au efecte aproape identice cu etaloanele ale caror spectru a fost utilizat.

Efectele imprinturilor spectrale

Se poate obtine apa, alcool, ulei, etc. cu efect de : aspirina , morfina, penicilina, usturoi, paine, morcov, epifiza, pancreas, mucoasa gastrica, rinichi, tiroida, etc.

Imprinturilor spectrale inversate

In cazul semnaturilor spectrale caracteristice patologiei se pot utiliza imprinturi spectrale inversate. Diversele medii de suport pot fi imprintate cu spectre inverse de stafilococ, adenovirus, lamblia, ulcer, acne, artrita, lupus, cistita, etc.

Indicatii si mod de administrare

Imprinturile spectrale nu au contraindicatii si reactii adverse.

Pe un suport pot fi imprintate intre 5 si 8 spectre, suporturile utilizate sunt apa alcalina si ulei de masline in flacoane de sticla de 30 ml, cu picurator. Ele se administreaza de regula de 3-4 ori pe zi cate 8-10 picaturi.

Recomandam imprinturile spectrale de organopreparate, de exemplu: ficat, os, colon, hipotalamus, etc, intrucat acestea sunt utile si au un efect rapid indiferent de tipul de patologie.

Cu alte cuvinte etalonele mucoasei gastrica, plex gastric, nodul limfatic gastric, etc reface stomacul indiferent daca este vorba de ulcer, cancer sau gastrita .

La fel imprinturile cu os-complex, periost, suprafata articulara, tendon rezolva afectiunile osteoarticulare indiferent daca este vorba de artrita, artroza, luxatie sau entorsa.

Exemplele pot continua .

Va rugam sa trimiteti un mesaj cu problemele pe care doriti sa le rezolvati
sau cu tipul de imprint care va intereseaza !

Pret 25 RON / flacon 30 ml . Taxele de transport si plata se achita la livrare .

Mesaj
Nume
E-mail
Telefon
Cod antispam
Completati rezultatul adunarii : 7+9=